Prijatelji

Prijatelji
humanitarnega društva Hrana za življenje

 

Naši prijatelji pomagajo ozaveščati javnost, širijo razumevanje o otrokovih pravicah in pravicah socialno ogroženih, aktivno pomagajo pri dobrodelnih dogodkih, se zavzemajo za pravice otrok in socialno ogroženih ter pomagajo pri zbiranju sredstev za projekte Food For Life Slovenija – humanitarno društvo Hrana za življenje.

Med prijatelji /podporniki organizacije Food for Life na globalni ravni pa je moč najti tudi kuharskega velemojstra Jamieja Oliverja in filantropa Paula McCartneya, igralca in pevca Russla Branda ter igralka Gweneth Pathrow.

prijateljica Kataya

Mi po smo ponosni, da se nam je kot prijateljica društva v Sloveniji
pridružila tudi pevka Kataya.

Paul Mccartney
Info:

Sir Paul McCartney je že dolgo časa vegetarijanec in aktivist za živali in planet. Pred kratkim je vzel čas, da oznani delo Food For life Global-a in počasti prostovoljce za doseganje 40 let aktivnosti za skupnost.

Podružnica Food for Life Global, ‘Julianino zatočišče za živali’ se je pred kratkim pridružila projektu “Meat-free Monday” kampanji, gospoda McCartney.

Ob tem je predsednik organizacije Paul Rodney Turner izrazil izjavo: ‘Zelo smo hvaležni g McCartney za javni prepoznavo trdega dela prostovoljcev”

Russell Brand
Info:
Russell Brand v tem 2 minutnem filmu, uradno podpira podružnico FFLG; Food For All (Hranjenje revnih). Zahvaljujemo se nadarjeni ekipi ‘Shoot the music’ za snemanje, urejanje in pisanje glasbe: NOW THAT’S WHAT I’M TALKING ABOUT.