Prostovoljec meseca

Prostovoljci meseca:                                                                           Več o prostovoljstvu >>

PIA  je tudi nepogrešljiv del ekipe prostovoljcev. K društvu je pristopila že leta 2012 z namenom opravljanja redne prakse na osnovi študija in tako začela z deljenjem toplih večerij in ostala z nami do danes. Pomagala nam je pripraviti HACCP standard deljenja obrokov in je nepogrešljivi člen projekta Topli obroki. Na redni tedenski osnovi razvaža in deli tople večerje v prostem času pa se ukvarja tudi z videom.

 

PrimozPrimož  je postal nepogrešljiv prostovoljec, ki že drugo leto pomaga pri projektu Topli obroki. Na redni tedenski osnovi prevzema, razvaža in deli tople obroke zavetišču, varnim hišam in socialno ogroženim družinam. V prostem času se ukvarja s športom, dela pa v administraciji. Jeseni 2013 je prevzel koordinacijo prostovoljcev za deljenje toplih večerij. Prav tako rad priskoči na pomoč pri ostalih projektih.

 

NinaNina nam s fantom Matjažem pomaga pri projektu Topli obroki. Na redni tedenski osnovi prevzema, razvaža in deli tople obroke zavetišči, varnim hišam in socialno ogroženim. Prav tako rada priskoči na pomoč pri računovodskih nasvetih, logistiki in projektnemu deljenju donacij v obliki prejete hrane). Trenutno je dosegla enega večjih uspehov, namreč povila je deklico za kar ji iz srca čestitamo!

 

Doris

 

Doris  nam pomaga pri projektu Veseli piškotki, peče piškotke, ki se jih deli v preko 30 materinskih domov in kriznih centrih po Sloveniji. Prav tako priskoči na pomoč pri večjih dogodkih, ko je potrebno pripraviti oz. suhati večje količine hrane)

 

simona

 

Simona nam pomaga pri projektu Veseli piškotki, peče piškotke, ki jih delimo v preko 30 materinskih domov in kriznih centrih po Sloveniji ter Anini zvezdici.)

 

 

sara

 

Sara  je izjemna prostovoljka, saj že več let nesebično pomaga pri projektu Topli obroki. Na redni tedenski osnovi prevzema, razvaža in deli tople obroke zavetišči, varnim hišam in socialno ogroženim. Prav tako rada priskoči na pomoč pri projektih Veseli piškotki ter Kuharski tečaji)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.