Food Yogi
food YogiDirektno iz Avstralije nas je, sedaj drugič, obiskal predsednik naše humanitarne organizacije Food For Life Global, g. Paul Rodney Turner. G. Turner ima zanimivo življenjsko zgodbo, ki vključuje dolgoletne izkušnje na področju humanitarne pomoči. Določen del življenja je preživel kot menih, zadnja leta pa se ukvarja z izobraževanjem.

V zadnjih 15 letih se je usmeril v izobraževanje o primerni prehrani za telo in duha, izdal knjigo ter DVD ”Food Yogi”. Knjiga je rezultat pozitivnih odzivov iz delavnic ‘The Yoga of Eating” na mnogih vegetarijanskih /veganskih konferencah po svetu. V svojih delih z uporabo znanstvenih dejstev in logičnega argumenta, Turner izpostavlja bralce višjim konceptom lastne vrednosti, kjer se sebični ideal brezosebnega potrošništva nadomešča s filozofijo hvaleženosti, so-odvisne duhovnosti, kjer zdravje in sreča, niso izključna domena izbrancem ampak dosegljiva vsakomur.”
Paul je tudi praktik, zato prireja ogromno delavnic okusnih in zdravih presnih jedi po celem svetu.
Vabimo vas na srečanja in če želite se lahko vključite tudi v krog prostovoljcev. 
Na slednji povezavi pa se nahajajo Slike iz presne delavnice >>

Spodnji video je iz lanskoletne delavnice v Avstraliji.
[video_lightbox_youtube video_id=5yxe6pKcL-w width=640 height=480 anchor=http://ffl.si/wp-content/uploads/2011/04/ffl-video.jpg]

Food Yogi predavanje:     
Petek   23.8.   19:30 – 22:00, restavracija Loving Hut Maribor
Tema ravnovesje uma, telesa in duha, s kratko Food yogi delavnico oz. demonstracijo priprave presnega sušija in sira.
Srečanje bo v Mariborski restavraciji Loving Hut, Gosposvetska 43a, 2000 Maribor
Srečanje prostovoljcev – PIKNIK:   Sobota   24.8.   12:30 – 22:00, Kamping Šobec Srečanje prostovoljcev – druženje, žar, različne športne aktivnosti po želji … Srečanje je namenjeno pregledu novosti, bodočim prostovoljcem ter vsem, ki želijo pobližje spoznati društvo. 
Več informacij na FB dogodku >>Informacije: info@ffl.si  oz. 051 413 391.

Food Yogi spletna stran

Food Joga je umetnost in znanost združevanja našega telesa, uma in duše v enost, v duhu spoštovanja duhovne enakopravnosti vseh živih bitij ter ponovnega povezovanja s pomočjo našega božanskega vira.

Scroll to Top