[notification type=”standard”] Trenutno ima svetovno Food Yogi turnejo in nas zopet obišče letošnje poletje [/notification]

Food Yogi – presne delavnice Direktno iz Avstralije nas je obiskal predsednik naše humanitarne organizacije Food For Life Global, g. Paul Turner. G. Turner bo prvič v sloveniji in ima zanimivo življenjsko zgodbo, ki vključuje dolgoletne izkušnje na področju humanitarne pomoči, določen del življenja je preživel kot menih, zadnja leta pa se ukvarja z izobraževanjem.

V zadnjih 15 letih se je usmeril v izobraževanje o primerni prehrani za telo in duha, izdal knjigo ter DVD ”Food Yogi”. Knjiga je rezultat pozitivnih odzivov iz delavnic ‘The Yoga of Eating” na mnogih vegetarijanskih /veganskih konferencah po svetu ..
”V svojih delih z uporabo znanstvenih dejstev in logičnega argumenta, Turner izpostavlja bralce višjim konceptom lastne vrednosti, kjer se sebični ideal brezosebnega potrošništva nadomešča s filozofijo hvaleženosti, so-odvisne duhovnosti, kjer zdravje in sreča, niso izključna domena izbrancem, ampak dosegljiva vsakomur.”
Paul je tudi praktik, zato prireja ogromno delavnic okusnih in zdravih presnih jedi po celem svetu. Vabimo vas na njegove delavnice, osebna srečanja in če želite se lahko vključite tudi v krog prostovoljcev. Spodnji kratek video je iz letošnje delavnice v Avstraliji.
[video_lightbox_youtube video_id=5yxe6pKcL-w width=640 height=480 anchor=http://ffl.si/wp-content/uploads/2011/04/ffl-video.jpg]
Termini načrtovanih delavnic in srečanj: Torek   9.10.   16 – 19h    Cubo hotel Srečanje prostovoljcev in kratka Food yogi delavnica. Srečanje je namenjeno tudi bodočim prostovoljcem ter vsem, ki želijo pobližje spoznati društvo. Slike iz delavnice >>
Sreda 10.10.  18-21h   Čajarna Starimost – Novo mesto
Presna delavnica. Ob 18h predavanje in ob 19h delavnica (Prispevek za delavnico 18 eur) Četrtek 11.10   10-12h    pasaža Maximarketa – bio oddelek degustacije Vegesnek in Food yogi Petek 12. 10, 16:30 – 19h   CityJoga – Šiška Presna delavnica Food yogi. Prispevek za udeležbo 18 eur. Število mest je omejeno, zato vas prosimo za rezervacije na info@ffl.si  oz. 051 413 391.

Food Yogi spletna stran

Food Joga, je umetnost in znanost združevanja našega telesa, uma in duše v enost, v duhu spoštovanja duhovne enakopravnosti vseh živih bitij ter ponovnega povezovanja s pomočjo našega božanskega vira.

Scroll to Top