Kucha chasti 3. edicija

četrtek 20.12. 18-23h

Tretja edicija Kucha chasti projekta se je odvija čez celi december s kulminacijo – zaključkom 20.12. do takrat pa bomo podelili več kot 1.000 obrokov socialno ogroženim skupinam.

Projekt pripravljamo skupaj z zaposlenimi v Kuchi, prostovoljci našega društva ter podporniki.
Obroke delimo v sodelovanju z organizacijami; CSD Šiška in Bežigrad, ter NVO- ji; so Slovenska filantropija, Vičencijeva zveza, Krog 9, Kralji ulice, VH Stigma ter Materinski dom.

gostje večera

Tanja Ribič & Đuro & Črt Butul & Kaja Pogačar

Facebook event

  • Đuro in Tanja kuhata z nami
  • Kucha team, Črt & Kaja; trihodni meni
  • Felis Catus; glasbena spremljava

Podporniki projekta

Avant2Go, DG69, Organa, KZ Zdravo Polje, DM, kmetija ‘pr Klemen’

Ker si želimo združevanja podobnih praks na področju ekologije in trajnostnih ter pametnih mest. Kaj je takšno mesto? Trajnost, varovanje okolja, odgovornost, elektrifikacija transporta, plantifikacija restavracij, zmanjševanje negativnega vpliva na okolje in zdravje ljudi v vseh procesih in aspektih delovanja mesta. Boom.
Tako smo skupaj uvideli najboljši možni začetek sodelovanja v samem razvozu hrane tako za dobrodelne namene kot dostavo hrane iz Kuche. Avant2Go pa tudi podpira humanitarni projekt Kucha Chasti. Naši načrti za prihodnost so skupni razvoj zelene dostave in distribucije odgovornih prehrambenih rešitev, sprva po prestolnici kasneje pa tudi širše!

Galerija
(prve priprave)

Play Video
Scroll to Top