Podporniki in prijatelji projekta Kucha Chasti

z vašo donacijo želimo v decembru podeliti 1000 obrokov hrane socialno ogroženim skupinam in posameznikom, v sodelovanju z Avant2Go. Decembersko akcijo zaključujemo z dogodkom 20.12. v Kuchi, kjer nam bodo v kuhinji in strežbi pomagali tudi znani obrazi. Lepo vabljeni.

Naš cilj v letu 2020 dnevno razdeliti 200 svežih obrokov kar lahko dosežemo le z vašo pomočjo.

HVALA ker ste.

Enkratna donacija

Izberite željeni znesek

Redna mesečna donacija

Plačilo je možno tudi s kredtino kartico

10 eur/mesec


20 eur / mesec


30 eur / mesec


Varnost plačil & transparentnost

Vodimo statistiko prejetih donacij ter njihovo porabo za projekt Kucha chasti, ki bo mesečno posodobljena na spletni strani.
Podpornik bo na željo redno prejemal podatke povezane s porabo sredstev in razvojem projekta.

Celotna dokumentacija bo na voljo za vpogled uradnim osebam, prijateljem društva, partnerjem projekta kot tudi posamezniku, ki bi želel preverit resničnost uporabe donacij.

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami. Plačilo s kreditnimi karticami je možno tudi preko Paypal-storitve, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tako v Sloveniji kot po celem svetu.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah. Uporabljajo ga tako posamezniki, kot podjetja. Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če nakup/donacija ni izvršena ali pa stoitev ne ustreza opisu spletne trgovine).

Scroll to Top