Vsako leto poskušamo naše delovanje vzdrževati v enakem tempu in povečevati pomoč.
Tako nam je letos uspelo povečati število obrokov preko projekta Tople večerje, decembersko razpoložene sladke aktivnosti preko projekta Veseli piškotki, v jesenskem času smo uspeli s pomočjo podeliti preko 15 ton viškov hrane. Sodelovali smo z mnogimi nevladnimi organizacijami in upamo, da bo naše skupno delovanje v letu 2017 še uspešnješe in dosegli še več ljudi v stiski.

Preko
0
Toplih večerij

S skupino trinajstih prostovoljcev smo uspeli podeliti preko 5.000 toplih večerij socialno ogroženim družinam, brezdomcem, ter manjši skupini romov. Redni projekt društva poteka od leta 2008, ki v osnovi deluje kot projekt viška hrane, v katerem je sodelovalo preko 100 prostovoljcev, nekateri med njimi tudi po par let.

Preko
0 ton
presežkov hrane

Letošnja jesen je bila pri nas obarvana s presežki hrane. Presežke sta donirali podjetji Pharmaswiss Slovenia ter mercator. Podelili smo preko 14 ton mleka v prahu ter vodo za otroke ter preko 10.000 pudingov s smetano. Preko mreže nevladnih organizacij je v kratkem roku šla donacija po celi Sloveniji.

Preko
0
Veselih piškotov

Letošnji december je bil prepravljen s kokosovimi veselimi piškotki, s katerimi smo razveselili otroke v pravljični deželi gorajte ter uporabnike Anine zvezdice, kamor smo prinesli pakirane piškotke za 200 družin.

Preko
0
toplih obrokov

Letošnji prihod beguncev je bil izziv tako za vladne organe kot nevladne organiazijce, ki so nesebično priskočili na pomoč. V sodelovanju s človekoljubnim društvom up smo trikrat pripravili tople obroke za večjo količino beguncev v stiski.

Scroll to Top