O nas

Več kot 2.000.000 obrokov na dan

Humanitarno društvo Hrana za življenje – Food for Life Slovenija
v Sloveniji deluje že od leta 1992 in se je v zadnjih štirih letih usmerilo predvsem v pomoč socialno ogroženim družinam, brezdomcem, programom v osnovnih šolah, mednarodni razvojni pomoči, varnim hišam in materinskim domovom po vsej Sloveniji.

DnevnoFood for Life Global razdeli več kot dva milijona obrokov po vsem svetu. V Sloveniji mesečno trenutno razdelimo med 400 in 500 toplimi obroki nato pa tudi piškote, torte in trajne pakete v materinskih domovih, dnevnih centrih, zavetiščih, varnih hišah in socialno ogroženim.

V Sloveniji izvajamo programe toplih obrokov, veselih piškotkov, sladkih in trajnih prehrambenih paketov, veselih tort, kuharskih tečajev, različnih delavnic in izobraževanj za prostovoljce.

Hrana, ki jo pripravljamo, je polna ljubezni in pozitivne energije, ne uporabljamo gensko modificiranih živil in poskušamo uporabiti čim bolj sveže sestavine. Pri tem sodelujemo z restavracijo Radha Govinda’s in pripravljamo tudi lastne domače kokosove in janeževe piškote, slane solzice, torte za oskrbovanje varnih hiš in materinskih domov.

Več o društvu >>
Globalna spletna stran >>
Svetovna organizacija >>

Scroll to Top