Food for Life Global
je največja humanitarna veganska organizacija, ki po deli brezplačne obroke.

Organizacijo je leta 1974 ustanovil modrec in indijski svami Šrila Prabhupada. Spodbudil je svoje učence, naj ne dovolijo, da bi v krogu desetih kilometrov okoli njihovega doma kdor koli stradal. Dejavnost je v 40ih letih razširila tako da je danes Food for Life navzoč v več kot 64 državah po svetu.

FFLG prostovoljci so pomagali žrtvam vojn v Groznem (Čečenija), Sarajevu in Abhaziji, žrtvam potresov v Armeniji, Rusiji in Indiji, Šri Lanki, Haitiju, Japonski, reševali so vaščane med poplavami v Zahodni Bengaliji in na Filipinih. Prostovoljci FFL so nahranili lačne otroke v Južni Afriki, topel obrok pa vsak dan zagotavljajo milijonom drugih na ulicah večjih mest po vsem svetu. Prostovoljci FFL so znani po svoji nesebični predanosti, sočutju in pogumnosti.

  • FFL vsako sekundo razdeli 10 obrokov.
  • Vsi obroki FFL so sveži in hranljivi.
  • FFL želi prispevati k miru in blaginji v svetu tako, da na široko razdeljuje vegetarijanske obroke, pripravljene z ljubeznijo.
  • FFL združuje svet tako, da na veliko razdeljuje hrano in si prizadeva za duhovno enakopravnost.
  • FFL razdeljujele vegetarijanske obroke in tako praktično kaže, kako lahko na najučinkovitejši, okolju prijazen in nenasilen način potešimo svetovno lakoto.
  • FFL dviguje zavest ljudi tako, da jim razdeljuje hranljive obroke in jih poučuje.
Sedež globalne organizacije se od junija 2015 dalje nahaja v Sloveniji

Humanitarno društvo FFL Global
Usnjarska cesta 9, 1241 Kamnik
Matična številka: 4077911000
Davčna številka: N. 28209397

Kontakt: 030 694 815

Scroll to Top