Prostovoljci meseca:                                                          Več o prostovoljstvu >>

PIA  je tudi nepogrešljiv del ekipe prostovoljcev. K društvu je pristopila že leta 2012 z namenom opravljanja redne prakse na osnovi študija in tako začela z deljenjem toplih večerij in ostala z nami do danes. Pomagala nam je pripraviti HACCP standard deljenja obrokov in je nepogrešljivi člen projekta Topli obroki. Na redni tedenski osnovi razvaža in deli tople večerje v prostem času pa se ukvarja tudi z videom.

PrimozPrimož  je postal nepogrešljiv prostovoljec, ki je posvetil društvu pri projektu Topli obroki kar nekaj let.  Na redni tedenski osnovi prevzema, razvaža in deli tople obroke zavetišču, varnim hišam in socialno ogroženim družinam. V prostem času se ukvarja s športom, dela pa v administraciji. Jeseni 2013 je vodil koordinacijo prostovoljcev za deljenje toplih večerij. Prav tako rad priskoči na pomoč pri ostalih projektih.

NinaNina nam je s fantom Matjažem pomagala pri projektu Topli obroki. Na redni tedenski osnovi prevzema, razvaža in deli tople obroke zavetišči, varnim hišam in socialno ogroženim. Prav tako rada priskoči na pomoč pri računovodskih nasvetih, logistiki in projektnemu deljenju donacij v obliki prejete hrane). Trenutno je dosegla enega večjih uspehov, namreč potem ko je povila deklico, je sedaj na vrsto prišel še fantek – za kar ji iz srca čestitamo!

Doris

Doris  nam je pomagala pri projektu Veseli piškotki, peče piškotke, ki se jih deli v preko 30 materinskih domov in kriznih centrih po Sloveniji. Prav tako priskoči na pomoč pri večjih dogodkih, ko je potrebno pripraviti oz. suhati večje količine hrane)

simona

Simona nam je pomagala pri projektu Veseli piškotki, peče piškotke, ki jih delimo v preko 30 materinskih domov in kriznih centrih po Sloveniji ter Anini zvezdici.)

sara

Sara  je izjemna prostovoljka, saj je več let nesebično pomagala pri projektu Topli obroki. Na redni tedenski osnovi prevzema, razvaža in deli tople obroke zavetišči, varnim hišam in socialno ogroženim. Prav tako rada priskoči na pomoč pri projektih Veseli piškotki ter Kuharski tečaji)

Scroll to Top